BackToTexel II fotoserie

De schitterende “Evenementenhal Texel” op de Krim waar ons evenement BackToTexel II plaatsvond. Klik op de foto voor de hele serie!

Een touringcar vol en een paar auto’s, daarmee togen we naar “De Krim” in op Teksel Stekkel Texel voor het BackToTexel II toernooi. De splinternieuwe Evenementenhal is schitterend ingericht! Complimenten aan De Krim voor deze mooie hal.
Zaterdag: Zie de fotos, een goed verlopend toernooi. De misschien wat psychedelische kleuren van de foto’s komen doordat de Evenementenhal eigenlijk een.. evenementenhal is, en de verlichting dus, naast wit, ook alle kleuren van de regenboog heeft. Puntje voor de volgende keer, zullen we maar zeggen.
De Jilske Bokaal ging dit jaar naar de familie Ter Voort, voor de niet aflatende zorg die ze aan hun dochters besteden.
Onze dank gaat uiteraard naar onze sponsors, onze onvermoeibare medewerkers, de mensen van de Krim en niet te vergeten onze deelnemers!