En hier zijn de foto’s!

We hebben het weer voor elkaar- na drie jaar wachten vanwege de COVID-19 pandemie zijn we er eindelijk weer in geslaagd om het Ben van der Eng Memorial toernooi te organiseren, en wat voor eentje! Gasten uit: Engeland, Wales, België, Israël, USA, Slovenië, Roemenië, Frans Polyniesië en natuurlijk een heleboel uit Nederland!

En natuurlijk, na de pilot van het Randori-systeem in 2019 is dit systeem dit jaar officieel uitgerold, met een wedstrijdduur van 90 seconden, tot grote tevredenheid van de deelnemers. We zijn blij dat we op de zaterdag weer het SNWJG konden organiseren, zaterdagmiddag het SNWJG Kata en op zondag het BENG! toernooi, waar we judo vieren en winnen op de tweede plaats komt.

Hieronder zijn de foto’s, het zijn er 476, dus even doorbijten voor de kijkers thuis. Download doe je met het ↧ onderaan de foto.

In de loop van de komende twee weken volgt de aftermovie, en het volgende Ben van der Eng Memorial is geplanned voor 31 maart 2023 tot 2 april 2022.

Klik op de foto voor de galerij