Over de site

Deze website heeft de lastige taak om informatie over de verschillende pijlers van SNJF, de Special Needs Judo Foundation, samen te voegen. Zoals uit het organigram kan worden opgemaakt, bestaat SNJF uit een aantal afdelingen:

  • De Stichting SNJF, die tot doel heeft, zoals in de statuten staat “Het bieden van ondersteuning, begeiding en faciliteiten op het gebied van de judosport van mensen met een beperking om daardoor de beeldvorming over mensen met een beperking te verbeteren”;
  • De Judoclub BeterJudo, die verantwoordelijk is voor de judolessen, deelname aan wedstrijden, graduatie van judoka’s en alle andere zaken die direct met het judo te maken hebben; Onder BeterJudo valt ook het ‘Katastrof’ katateam dat zich bezig houdt met het trainen van kata’s en het deelnemen aan kata-wedstrijden. BeterJudo kan worden gezien als de operationele tak van de stichting SNJF.
  • De organisatie van het jaarlijkse judotoernooi in Beverwijk, met een eigen bestuur en vrijwilligersorganisatie.
  • Het faciliterende deel van SNJF, dat ondersteuning verleent bij SN-judo toernooien van derden, en aan andere doelen die de Stichting nuttig acht.

Tot slot nog een aantal opmerkingen over de site: Uiteraard is er alles aan gedaan om de informatie op deze site zo accuraat mogelijk te maken. SNJF is echter niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onvolledigheden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.