Mission Statement

jigoro_kano_poster-r586c0289e9f14735bcf4c49dadb0ea0a_i19wl_8byvr_1024

Special Needs Judo Foundation is een niet-politieke organisatie zonder winstoogmerk met als doel het leveren van ongekende kwaliteit in onderwijs, training en competitie voor iedereen in de kunst van Judo.

SNJF’s missie is het helpen, ondersteunen en uitvoeren van projecten met het doel Special Needs Judoka te integreren in nationale Judo organisaties. Daardoor zullen de mogelijkheden groeien voor atleten om deel te nemen aan training en competitie, en atleten zullen worden gestimuleerd om hun volledige potentieel aan te spreken, ongeacht hun handicap.

SNJF is ervan overtuigd dat dit het leven van mensen met een handicap zal verbeteren, inclusief hun familie, hun omgeving en uiteindelijk de maatschappij.

SNJF’s boodschap naar onderwijzers, trainers, coaches en judoka is: het overstijgen van de grenzen van handicap, ras, geslacht, religie, nationale organisaties, geografische of politieke achtergrond, in de ware geest van Meester Jigoro Kano’s ideaal: “Verbeter jezelf, in het voordeel van allen