Veelgestelde Vragen BENG 2022

SNJF krijgt via verschillende kanalen vragen gesteld over het toernooi. Die kunnen misschien ook van belang zijn voor de andere deelnemers. De antwoorden kunt u vinden op deze pagina.

Wat is de sluitingsdatum voor inschrijving?

  • De sluitingsdatum is 1 maart 2022. De tijd tot 1 april is nodig om de voorbereidingen rond te krijgen. Een week voor die datum gaat er nog 1 laatste herinnering uit.

Ik ben niet ingeënt. Mag ik aan het toernooi deelnemen?

De regels zijn per 19 september als volgt (houd deze pagina in de gaten, want zoals bekend veranderen de regels doorlopend)

  • Publiek moet ofwel 1) een negatieve QR-code kunnen laten zien of 2) een negatief testrapport, niet ouder dan 24 uur. Publiek is iedereen die in de Walvis aanwezig is en niet aan de wedstrijden deelneemt.
  • Deelnemers van 14 jaar en ouder moet voldoen aan dezelfde regels als het publiek. Deelnemers tot en met 13 jaar hoeven niet te zijn gevaccineerd en hoeven ook niet getest te worden.
  • Het restaurant heeft zijn eigen regels. Zij zullen zal dan ook volgens de geldende regels acteren en een QR-code en legitimatie vragen.
  • De organisatie faciliteert geen testen. U zult zelf een testlocatie in de buurt van Beverwijk moeten zoeken. Voor de duidelijkheid: Bent u niet gevaccineerd en wilt u alledrie de dagen deelnemen, dan moet u dus op donderdag, vrijdag en zaterdag naar de testlocatie. We zullen links naar de testlocaties publiceren wanneer het toernooi dichterbij komt.
  • SNJF neemt geen standpunt in over de zin of onzin van deze maatregelen, we zullen ze echter wel strikt naleven.